50 éves a Nagyatádi Kulturális Központ

Szerző: NKSK Közzétéve:

Kedves barátaink, partnereink, vendégeink!

A Nagyatádi Kulturális Központ 2023. áprilisában ünnepli fennállásának 50. évfordulóját! Erre az alkalomra intézményünk munkatársai jubileumi kiállítással készülnek, melyben felelevenítjük ennek a korszaknak a legszebb emlékeit. A kiállítás terveink szerint 2023. április 28-án nyílik és az intézmény története adja az idei Retro Nap tematikáját is 2023. május elsején.

Legyenek az Ön élményei is részesei az elmúlt fél évszázad kulturális emlékeinek! Meglévő anyagaink mellé szeretettel várjuk az Önök által őrzött tárgyi és írott emlékeket, fotókat (pl. dedikált plakát, meghívó, papír alapú vagy digitális fotó, saját történet stb.). Valamennyi beküldött dokumentumot elektronikus formában elhelyezünk egy időkapszulában és a kiállítás tematikájába illeszkedőket szerepeltetjük a bemutatott anyagok között is.

Az időkapszulába és a kiállításra szánt anyagokat e-mailben várjuk az 50@nksk.hu címre, vagy személyesen a kulturális központban 2023. március 20-ig a téma és a szerző feltüntetésével.

A beküldött, átadott anyagok feldolgozása

Munkatársaink valamennyi beküldött, vagy személyesen átadott anyagot átnéznek és az időkapszulába elhelyeznek. Az időkapszulát 25 év múlva nyitjuk fel. A kiállítás tematikájába illeszkedő anyagok szerepelnek a jubileumi kiállításon és megjelennek az erre a célra létrehozott honlapon is. Kérjük a gyűjtők jelöljék meg az anyagok témáját (pl. farsang 1980, visszaemlékezés a 90-es évekre stb.), és járuljanak hozzá a beküldött anyagok közzétételéhez.

Kategóriák: Közösségi esemény