Ünnepségsorozat az államalapítás ünnepén

Szerző: NKSK Közzétéve:

Nagyatád Város Önkormányzata és a Nagyatádi Kulturális és Sport Központ sok szeretettel hívja a nagyatádiakat a hagyományosan megrendezésre kerülő augusztus 20-i programokra. Reggel ünnepségen emlékezünk meg Szent István királyról, késő délutántól pedig szabadtéri színpadi programok várják az érdeklődőket.

Ünnepség

Nagyatád Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és családját Szent István király napján, az államalapítás évfordulójának tiszteletére rendezett ünnepségre, amelyre 2022. augusztus 20-án 9 órakor Szent István király szobránál kerül sor.

Ünnepi beszédet mond Ormai István, Nagyatád Város Polgármestere.

Az új kenyeret megáldja Sándor László plébános.

Ezt követően ünnepi műsor következik, melyben Fábián Viktória, Hosszú Katalin, Máté Attila, Perák Veronika és Vránics Ildikó működnek közre.

Az ünnepséget koszorúzással zárjuk.

10 órától a Nagyatádi Kertbarátkör terménybemutatóját tekinthetik meg a városi sportcsarnokban.

Szabadtéri színpadi programok

Nagyatád Város Önkormányzata és a Nagyatádi Kulturális és Sport Központ sok szeretettel hívja a nagyatádiakat a hagyományos augusztus 20-i rendezvényünkre, mely 2022-ben is a Szent István parknál kerül megrendezésre. A helyi zenekarok és formációk mellett az X-faktorból ismert Paulina is a színpadra lép, aki koncertet ad a nagyatádiaknak. A koncertek mellett büfék, gyermekjátékok, légvárak várják közönségünket. Az estet tűzijátékkal zárjuk.

Tervezett műsor:
17:00 Woodpecker zenekar
18:00 Amazon Bloom zenekar
18:45 Nagyatádi Kötélugró Klub
19:00 Nagykanizsai Fúvós Zenekar
20:00 PAULINA koncert
21:00 Tűzijáték