Retro Nap Nagyatád

Szerző: NKSK Közzétéve:

A Nagyatádi Kulturális és Sport Központ, illetve a Nagyatád Retro csoport ebben az évben is megrendezi a hagyományos Retro Napot május elsején! Fő témánk idén a retro játékok lesznek – lego, mozdony és kisautó kiállítás, régi játékok börzéje, retro mesefilmek, és még rengeteg érdekesség várja közönségünket. Újra retro busz járat indul a belvárosban, veterán autókat lehet megtekinteni, és a színpadi műsorok sem maradnak el. Csatlakozzanak délutáni nosztalgia sétánkhoz, este pedig retro discoval és karaoke bulival zárjuk a napot.

RETRO NAP NAGYATÁD
2022. május 1. vasárnap 15 órától
Nagyatádi Kulturális Központ

Ingyenes belépés!

Tervezett program

14 órától belvárosi buszozás egy Ikarus 311-el.

15 órától kapunyitás

  • LEGO, Matchbox és mozdony kiállítás
  • régi játékok börzéje
  • retro büfé
  • nosztalgia mesefilmek
  • és még sok érdekesség a régi játékok témában

16 órától Nosztalgia séta a kulturális központ körül, ahol a város civil szervezetei, művészeti csoportjai mutatkoznak be

16:30 órától veterán autó felvonulás a Régi Vasak Klub jóvoltából (előtte és utána is megtekinthetőek a gépjárművek, illetve gyerekeknek való kisautók is kipróbálhatók)

17 órától Vattacukor zenekar interaktív koncertje gyerekeknek

18 órától Retro Kávézó műsor

19 órától Karády Est a színházteremben (Dévényi Ildikó és Lukács Melinda műsora)

20 órától Karaoke party, 20:30 órától retro disco Dj. Tasival

Küldje be Ön is régi játékát!

Ha Önnek is van érdekes régi játéka, amit szeretne megmutatni a nagyérdeműnek, keressen minket elérhetőségeinken, és a retro napon kiállításra kerülnek ezek a tárgyak is!

Építs LEGO különlegességet, és mutasd meg mindenkinek!

Regisztráció lap kitöltése

A Nagyatádi Retro Napon, 2022. május 1-én a retro játékok lesznek a fő téma. Ezen belül egy LEGO kiállítással várjuk az érdeklődőket, a vállalkozó kedvűek pedig bemutathatják saját LEGO építményüket. Nincs más dolguk, mint ezt az alábbi előzetes nevező lapot kitölteni és beküldeni számunkra 2022. április 23-ig.

Téma nincs megkötve, bármilyen kreatív építményt elfogadunk, a felhasznált készletek pedig bármely LEGO fajták lehetnek. A nevezési kategóriát kétfelé osztottuk: gyermek (0-16) és felnőtt (16 fölött). A kész munkákat április 26-án kell leadni a Nagyatádi Kulturális Központban – ezek az alkotások a Retro Napon, május 1-én kiállításra kerülnek, és zsűri díjazza őket.

Engedjétek szabadjára a fantáziátokat, és készítsetek LEGO építményeket, sok szeretettel várunk minden alkotást!

Regisztráció lap kitöltése

Kategóriák: Közösségi esemény