Nagyatádi Boszorkány Farsang

Szerző: NKSK Közzétéve:

Sok szeretettel várjuk kedves közönségünket, látogatóinkat a Nagyatádi Boszorkány Farsangra, mely a Nagyatádi Kulturális Központnál kerül megrendezésre 2023. február 17. péntek, 16 órától. Várjuk a legkülönfélébb boszorkányjelmezes résztvevőket, szárnyaljon szabadon fantáziájuk!

Ebben az évben is színes programmal készülünk Önöknek (felvonulás, díjazások, boszi-tánc és boszibuli, kiszebáb égetés), illetve meghirdetjük hagyományos online jelmezversenyünket is. Olvassák el a részleteket!

16:00 Gyülekező, beöltözés
A résztvevőknek öltözőt biztosítunk, illetve korlátozott számban jelmezek is rendelkezésre állnak (boszorkánysapkák, parókák, palástok, stb.)

17:00 Boszorkány találkozó és felvonulás
Húzzák fel legszebb, legötletesebb, legijesztőbb, legmegdöbbentőbb boszorkányjelmezüket! Hozzák söprűjüket, macskájukat, bájitalaikat; csapjunk együtt egy nagy boszorkány találkozót! Vonuljunk fel együtt Nagyatád belvárosában zenés kísérettel!

17:15 Boszi tánc és kiszebáb égetés
A boszorkány-felvonulás után a kulturális központ előtt télkergető hagyományunkat ápolva elégetjük a kiszebábot, amit boszorkány tánc fog kísérni, melybe bárki becsatlakozhat.

17:30 Jelmezbemutató és az online jelmezverseny eredményhirdetése
Rövid bemutatásra kerülnek a megjelent boszorkányok, melyek közül díjazzuk a legjobb, legötletesebb boszijelmezeseket; illetve az online jelmezverseny eredményeit is itt hirdetjük ki.

18:00 Boszibuli
A napot egy jó hangulatú zenés-táncos boszorkány bulival zárjuk.

A helyszínen büfé működik. A felvonulók és beöltözők vendégeink forró teára, zsíros kenyérre és fánkra!

Online jelmezverseny

Készítsék el a legötletesebb, leglátványosabb, legszebb farsangi jelmezt, álarcot! Öltözzenek be, fényképezkedjenek le egyénileg vagy csoportosan, küldjék el nekünk, mi pedig díjazzuk a legjobbakat!

Kategóriák
(A jelmezek bármilyen anyagból, bármilyen technikával készülhetnek.)
– gyermek (18 év alatt)
– felnőtt (18 év felett)
– csoportos

Beküldés
A beöltözöttekről készült fotókat a Nagyatádi Kulturális és Sport Központ facebook oldalára várjuk üzenetben, vagy az info@nksk.hu email címre. Beküldési határidő: 2023. február 13. A beküldött képek megjelenhetnek a Nagyatádi Kulturális és Sport Központ honlapján és facebook oldalán.

A részvevőket sok szeretettel várjuk 2023. február 17-én a Nagyatádi Farsangi Karneválra, ahol akár be is mutathatják jelmezüket, álarcukat. Az online jelmezverseny legjobbjai díjazásban részesülnek, ennek eredményhirdetése is a Nagyatádi Farsangi Karneválon lesz.

Kategóriák: Közösségi esemény