Made in Hungária musical Nagyatádon

Szerző: NKSK Közzétéve:

Kedves Közönségünk! Szeretettel hívjuk 2023/2024-es színházi évadunk első előadására! A kaposvári Roxínház hozza el Önöknek a híres Made in Hungária musicalt október 15-én, vasárnap 16 órakor.
Jegyvásárlás szeptember 6-tól a Nagyatádi Kulturális Központban.
Helyre szóló jegyár: 4.500 Ft


Fenyő Miklós – Tasnádi István
MADE IN HUNGÁRIA – musical két részben
Nagyatádi Kulturális Központ
2023. október 15. (vasárnap) 16.00


Ha szereted a rock and roll zenét, a hatvanas évek hangulatát és a fiatalság szenvedélyes életérzését, akkor ne hagyd ki a Made in Hungária musicalt! Humorral, romantikával, izgalommal és a legnagyobb Hungária slágerekkel várunk! Éld át a hatvanas évek rock and roll lázadását a Roxínházzal és a Made in Hungária musicallel! Fenyő Miklós és Tasnádi István darabja egy fiatal zenekar kalandjait meséli el, akik az amerikai álom után vágyakozva próbálnak kitörni a szocialista valóságból.

A musical bemutatja az akkori ifjúság életérzését, vágyait és problémáit, valamint azokat a társadalmi és politikai körülményeket, amelyek befolyásolták őket. Az előadás tele van humorral, romantikával és izgalommal, és felcsendülnek benne olyan klasszikus Hungária slágerek, mint a Viva Rock and Roll, a Csókkirály, vagy a Made in Hungária. Az előadásban látható figurák és helyzetek bárminemű összefüggése létező emberekkel nem a véletlen műve.

Kategóriák: Színház