Butaságom története // színház Nagyatádon

Szerző: NKSK Közzétéve:

Újra színház a Nagyatádi Kulturális Központban! Október közepén a Körúti Színház hozza el a nagyatádi közönségnek a Butaságom története című darabot, melynek leírását alább olvashatják.

Butaságom története – színházi előadás
2021. október 17., vasárnap 19 óra
Jegyár: 3.800 Forint
Jegyvásárlás a Nagyatádi Kulturális Központban nyitvatartási időben (h-cs 8-16 óráig, p 8-12 óráig.)

Mindenkit sok szeretettel várunk, az előadásra az aktuális járványügyi szabályok érvényesek.

„Talán a sors akarta így. Talán a sors akarta azt is, hogy találkozzam Lacival.” Így kezdődik egy nő butaságának története, a férfival. Mérey László ünnepelt színész. Kabók Kati nem. Ő csak ünnepelt színésznő szeretne lenni. A lány szerelme éppen az a Mérey László, aki nem vette fel a főiskolára. A lány odamegy a házához, hogy megmondja neki, ő akkor is színésznő lesz. De ha sikerül neki, akkor nem veszíti-e el éppen vágyainak tárgyát: a férfit?
Shakespeare is megírta már, hogy „…a szép nőnek nem árt butaság”. De valóban buta-e a nő? Vagy csak az orránál fogva vezeti a férfit?

Gyárfás Miklós forgatókönyvét Szabó Kristóf alkalmazta színpadra. A Körúti Színház új romantikus vígjátéka modern színpadképpel, dalokkal és kiváló alakításokkal gyönyörködtet, miközben a film ismerős jelenetei sem maradnak el. Kiss Manyi legendás szerepét Vándor Éva alakítja, Básti Lajos és Ruttkai Éva felejthetetlen karaktereit Janklovics Péter és Karaivanov Lilla játsszák.

Kategóriák: Színház