Adventi vásár Nagyatádon

Szerző: NKSK Közzétéve:

Kedves Nagyatádiak!
Sok szeretettel várjuk Önöket hagyományos Adventi Vásárunkra. Készüljünk együtt meghitten, ünnepi hangulatban a karácsonyra!

Adventi vásár Nagyatádon
2022. december 18. vasárnap, 14 órától
Nagyatádi Kulturális Központ

Látogatóinkat a Nagyatádi Kulturális Központban házi készítésű termékekkel várják a vásározók. A kisebbek kézműves foglalkozáson vehetnek részt, ahol karácsonyfadíszeket készíthetnek; ezeket az alkotók hazavihetik, vagy a közös karácsonyfára helyezhetik.

Ebben az esztendőben is meghirdetjük a mézeskalácsház-készítő versenyünket, mely kiegészül karácsonyfadísz-készítő versennyel is. Engedjék szabadon fantáziájukat, a legszebb díszeket és mézeskalácsházakat jutalomban részesítjük. 16 órakor közösen meggyújtjuk a városi adventi koszorú utolsó gyertyáját.

Az esti műsorunkban minden korosztályt megszólítunk, hogy közösségünk minden tagjával együtt ünnepelhessünk. A komolyzenétől és prózától kezdve, a gyermekműsoron át a könnyűzenei feldolgozásokig mindent megtalálhatnak kedves látogatóink.

Sok szeretettel várjuk Önöket!

Tervezett program

14 óra / Kapunyitás
14 órától 18 óráig / Kézműves vásár
14 órától 16 óráig / Kézműves foglalkozások gyerekeknek (karácsonyi díszek készítése)
16 óra / Adventi gyertyagyújtás a városi adventi koszorúnál
16:30-tól / Karácsonyfadísz- és mézeskalácsház-készítő verseny eredményhirdetése
17 óra / Adventi műsor

Karácsonyi mézeskalácsház- és karácsonyfadísz-készítő verseny

A Nagyatádi Kulturális és Sport Központ idén is meghirdeti a karácsonyi mézeskalácsház-készítő versenyt, valamint karácsonyfadísz-készítő versenyre is hívjuk és várjuk a nevezőket.

Alkosd meg a város legszebb mézeskalácsházát, készítsd el Te a legszebb, legkreatívabb karácsonyfadíszt, és mi megjutalmazunk!

A mézeskalácsból összeállított alkotások és a karácsonyfadíszek választható technikával, TETSZŐLEGES díszítési móddal készíthetők, megkötés nincs.

Alkotások leadása a Kulturális Központban december 14-én, szerdán 8-17 óráig. Az alkotó nevét és az alkotás címét kérjük feltüntetni!

Eredményhirdetés az Adventi Vásár keretein belül, 2022. december 18-án, 17 órakor ünnepi műsorunk előtt a Kulturális Központ kamaratermében.

A legszebb alkotások készítőit értékes nyereménnyel díjazzuk. Minden nevező szorgalmát apró ajándékkal jutalmazzuk. A mézeskalácsházakból kiállítást készítünk, míg az elkészített díszek a kulturális központ karácsonyfáját ékesítik majd. A mézeskalácsváros és a karácsonyfa az ünnepi időszakban megtekinthetők.

Kategóriák: Közösségi esemény